Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Novosti

IMG 5458Yasmina Buweden je majka, poduzetnica, lifestyle coach, žena iznimne energije i velikog životnog iskustva koje uspješno koristi kako bi osnažila i motivirala druge na putu njihove promjene.
Topla, zanimljiva, mudra i intuitivna, Yasmina je prepoznala Womanary od samih početaka, pružila nam svoju potporu, a i sama je bila sudionicom našeg predivnog putovanja.

 

 

 

 

 

 

Yasmina svojim polaznicama pruža mogućnost individualnih treninga, master mind treninga te zanimljivih radionica i jedinstvenih programa od kojih ćemo izdvojiti Biraj ljubav – voli sebe, serija radionica koje će se uskoro održati u Rijeci, a koje privlače velik interes i znatiželju.


Sve polaznice seminara  za žene Womanary uz predodžbu diplome ostvaruju 20% popusta  na radionice  i na ostale uslugeB&B cluba te 2 individualna coaching treninga u temama koje vas zanimaju.


Zahvaljujemo Yasmini na podršci Womanary-u i na podršci ženama na putu promjene i putu ljubavi. Zajedništvo je naša najveća snaga i želja da jedna drugoj budemo vjetar u leđa i oslonac.


Više o Yasmini i njezinom radu saznajte na: http://bb-club.hr/